Tilmeld nyhedsbrev

Solbær Rom Syltetøj

En syrlig-sød syltetøj med kraftig smag af solbær og et strejf af en god, dansk rom.

Syltedronningen anbefaler:

Smager afsindig godt til pandekager, brie, i romkugler, vaniljeis, yoghurt, grød og frikadeller.

Læs mere >

Appelsin Rosmarin Marmelade

En bittersød marmelade med tydelige frugtstykker, en frisk smag af appelsin og et anstrøg af rosmarin.

Syltedronningen anbefaler:

Til nybagte hveder, til ost, kylling, på yoghurt og som tilbehør til paté eller foie gras. Rester kan bruges i appelsinkage. Glutenfri kage opskrift i min bog Syltedronningens Forråd.

Læs mere >

Bagte Rødløg

Bagte rødløg har en udpræget umami smag fra karamelliserede rødløg og balsamico eddike.

Syltedronningen anbefaler:

Til ost, postej, vegetarretter, flæskesteg, burger, hotdog, og smørrebrød.

Læs mere >

Æble Dadel Chutney

En krydret all-round chutney med sødme fra æbler og dadler og en skarp kant af karrypasta med orientalske noter.

Syltedronningen anbefaler:

Som tilbehør til boller i karry, lasagne, ost, paté, restemad, sammenkogte retter og på ristet rugbrød.

Læs mere >

Chilisauce

En sur-sød chilisauce som er balanceret i chili smagen. Lavet på økologisk æblecidereddike.

Syltedronningen anbefaler:

Som salatdressing, til kylling, forårsruller, risruller, pasta, og wokretter. Giver hang til mere.

Læs mere >