En syrlig-sød syltetøj med kraftig smag af solbær og eftersmag af en god rom.
Syltedronningen anbefaler:
Smager afsindig godt til pandekager, brie, i romkugler, vaniljeis, yoghurt, grød og frikadeller.
En bittersød marmelade med tydelige frugtstykker, en frisk smag af appelsin og et anstrøg af rosmarin.
Syltedronningen anbefaler:
Til nybagt brød og boller, til ost, kylling, på yoghurt og som tilbehør til paté eller foie gras.
Bagte rødløg har en udpræget umami smag fra karamelliserede rødløg og balsamico eddike.
Syltedronningen anbefaler:
Til ost, postej, vegetarretter, flæskesteg, burger, hotdog, og smørrebrød.
En krydret chutney med sødme fra æbler og dadler og en skarp kant af karrypasta med orientalske noter.
Syltedronningen anbefaler:
Som tilbehør til boller i karry, lasagne, ost, paté, restemad, sammenkogte retter og på ristet rugbrød.
En sur-sød chilisauce som er balanceret i chili smagen. Lavet på økologisk æblecidereddike.
Syltedronningen anbefaler:
Som salatdressing, til kylling, forårsruller, risruller, pasta, og wokretter.