Tilmeld nyhedsbrev

Min syltebog

Jeg har skrevet bogen "Syltedronningen - moderne syltning til alle måltider". Her får du over 50 opskrifter med serveringsforslag, inddelt efter 5 forskellige måltider. 

Køb bogen

Om bogen "Syltedronningen - moderne syltning til alle måltider"

Min bog ”Syltedronningen – moderne syltning til alle måltider” byder på mere end 50 moderne sylteopskrifter med smukke og inspirerende billeder.

Her finder du tips og tricks til at lykkedes og nå nye højder med din syltning.

Hver opskrift inkluderer serveringsforslag så du får spist det du sylter.

Syltning er meget mere end syltetøj og marmelade, og derfor får du opskrifter i alle 5 grundsmage så du kan lave tilbehør til alle måltider.

Mit perspektiv på hvorfor det giver mening at sylte i vores moderne hverdag.

Jeg tror på, at alle kan sylte, og derfor får du 6 fortællinger fra andre, som sylter og deres motivation for at sylte.

Sidst, men ikke mindst indeholder bogen lidt om det praktiske syltekøkken, hvor du får mine gode råd til udstyr, metoder, holdbarhed og tilsmagning.

Køb en signeret kopi hos mig ved at sende en mail med emnet "bogbestilling" til helena@syltedronningen.dk. Prisen er 248,- plus 48kr til forsendelse og hjemmelevering med DAO i Danmark, og du kan betale via mobilepay til 90133. Du kan også købe bogen hos din lokale boghandler, eller via forlagets hjemmeside.

Køb bogen

Anmeldelser

KvindeGuiden:

"Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser".

Bibliotekerne:

"En helt igennem flot og appetitlig kogebog om syltning, som også overrasker med nye spændende smagssammensætninger. Vejledningerne er nemme at følge, og der gives fine forslag til, hvad den enkelte opskrift egner sig som ledsager til. lngredienserne er helt almindelige og der er skåret ned på mængden af sukker i mange opskrifter".

Økologi & Erhverv:

"54 opskrifter på moderne syltning til alle måltider fra Helena Grayston, som har vundet flere priser for sine opskrifter og helt klart ved, hvordan hun får de bedste smage frem og kombineret på skønneste vis. Husk selv at tilsætte godt med økologi. Hvis man ikke er vant til at sylte, er det måske nu, man skal begynde, for der er så mange muligheder for at sylte både frugt og grønt, som man ikke bare kan købe sig til".