Min syltebog

Jeg har skrevet bogen "Syltedronningen - moderne syltning til alle måltider". Her får du over 50 opskrifter med serveringsforslag, inddelt efter 5 forskellige måltider. 

Køb bogen

Om bogen "Syltedronningen - moderne syltning til alle måltider"

Bogen er til alle, som sylter, alle, som gerne vil i gang og alle, der er nysgerrige på syltning som et moderne madhåndværk.

I bogen får du nogle af de mest populære opskrifter som jeg er vendt tilbage til igen og igen, dem der har været med til at definere de tidlige år med Syltedronnningen. Det er blandt andet buttede blommer, æble-dadel chutney og chili sauce. Andre opskrifter er helt nye og med til at sætte dagsordenen for uopdagede retninger og bevægelser i mit syltekøkken. De 50 opskrifter er inddelt efter måltid, med serveringsforslag og grundsmags type (surt, sødt, salt, bitter, umami).

I afsnittet "det praktiske syltekøkken" finder du viden om udstyr, metoder, holdbarhed og tilsmagning. Hertil kommer et særligt afsnit "alle kan sylte- alle skal sylte", hvor 6 personer fortæller, hvorfor de sylter og giver deres bedste råd og opskrifter. Her kan du som læser måske genkende din egen historie og du kan se, hvor mange gode grunde der er til at gå i gang. Sidst, men ikke mindst, har jeg defineret moderne syltning som et nyt begreb, der kan aktivere alle mennesker til selv at sylte moderne tilbehør til alle måltider.

Med denne, min første syltebog, håber jeg at begejstre dig, glæde dig og give dig masser af gode oplevelser og minder i dit syltekøkken. Køb en signeret kopi hos mig ved at sende en mail med emnet "bogbestilling" til helena@syltedronningen.dk. Prisen er 248,- plus 48kr til forsendelse og hjemmelevering med DAO i Danmark, og du kan betale via mobilepay til 90133 eller bankoverførsel.

Alternativt kan du købe bogen hos din boghandler, hos forlaget eller via en af deres mange forhandlere. 

Køb bogen

Anmeldelser

KvindeGuiden:

"Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser".

Bibliotekerne:

"En helt igennem flot og appetitlig kogebog om syltning, som også overrasker med nye spændende smagssammensætninger. Vejledningerne er nemme at følge, og der gives fine forslag til, hvad den enkelte opskrift egner sig som ledsager til. lngredienserne er helt almindelige og der er skåret ned på mængden af sukker i mange opskrifter".

Økologi & Erhverv:

"54 opskrifter på moderne syltning til alle måltider fra Helena Grayston, som har vundet flere priser for sine opskrifter og helt klart ved, hvordan hun får de bedste smage frem og kombineret på skønneste vis. Husk selv at tilsætte godt med økologi. Hvis man ikke er vant til at sylte, er det måske nu, man skal begynde, for der er så mange muligheder for at sylte både frugt og grønt, som man ikke bare kan købe sig til".