Tilmeld nyhedsbrev

Min syltebog

Min første bog "Syltedronningen - moderne syltning til alle måltider" ligger klar til din sommersyltning. Min anden bog udkommer d. 1 oktober 2020 - glæd dig !

Køb bogen

I bogen "Syltedronningen - moderne syltning til alle måltider" får du:

- over 50 opskrifter med serveringsforslag, inddelt i måltider

- min opskrift på citron marmelade som laves på citronskaller du ellers ville smide ud

- opskriften på Asger Aamunds alliance marmelade fra hans barndom

- min opskrift på syltede rødløg

- plus 50 andre opskrifter

- serveringsforslag til hver opskrift

- opskrifter i alle 5 grundsmage; surt, sødt, salt, bitter, umami

- gode råd til udstyr, metoder, holdbarhed og tilsmagning.

Køb en signeret kopi hos mig ved at sende en mail med emnet "bogbestilling" til helena@syltedronningen.dk. Prisen er 248,- plus 48kr til forsendelse og hjemmelevering med DAO i Danmark, og du kan betale via mobilepay til 90133. Du kan også købe bogen hos din lokale boghandler, eller via forlagets hjemmeside.

Køb bogen

Anmeldelser

KvindeGuiden:

"Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser".

Bibliotekerne:

"En helt igennem flot og appetitlig kogebog om syltning, som også overrasker med nye spændende smagssammensætninger. Vejledningerne er nemme at følge, og der gives fine forslag til, hvad den enkelte opskrift egner sig som ledsager til. lngredienserne er helt almindelige og der er skåret ned på mængden af sukker i mange opskrifter".

Økologi & Erhverv:

"54 opskrifter på moderne syltning til alle måltider fra Helena Grayston, som har vundet flere priser for sine opskrifter og helt klart ved, hvordan hun får de bedste smage frem og kombineret på skønneste vis. Husk selv at tilsætte godt med økologi. Hvis man ikke er vant til at sylte, er det måske nu, man skal begynde, for der er så mange muligheder for at sylte både frugt og grønt, som man ikke bare kan købe sig til".