Tilmeld nyhedsbrev

Mine kogebøger

Min nye bog "Syltedronningens Forråd" udkommer
d. 4 november 2020
Lige til tiden så du kan blive klar
til din julesyltning -
og julegaver

Forudbestil bogen

NY BOG: I bogen "Syltedronningens Forråd" får du:

- 50 moderne og innovative sylteopskrifter inddelt i 10 unikke afsnit:

1. Frokostbord deluxe

2. Fisk for fan´

3. Brug nu resterne

4. Sødt men ikke syndigt

5. Smagsgivere og suppepep

6. Henkogning

7. Uundværligt til tapas og ostebord

8. Cocktail Hour

9. Blandede bolsjer

10. Velsmag uden sukker

- Min opskrift på den bedste remoulade pickles lavet på grønne tomater PS: frys dine grønne tomater ned inden bogen udkommer!

- Min opskrift på vegansk lemon curd..... som jeg faktisk synes er bedre end originalen og det siger ikke så lidt!

- Min opskrift på bagte rødløg UDEN sukker!

- Mit moderne take på syltning og de mange koblinger det har til en moderne livsstil

Forudbestil dit eget signeret eksemplar hos mig. Jeg signerer med min guld pen!

Send en mail  til helena@syltedronningen.dk. Prisen er 248,- plus 40kr til forsendelse med DAO i Danmark. Betal via mobilepay til 90133.

I bogen "Syltedronningen - moderne syltning til alle måltider" får du:

- over 50 opskrifter, inddelt efter måltider

- min opskrift på citron marmelade som laves på citronskaller du ellers ville smide ud

- opskrift på syltede rødløg

- serveringsforslag til hver opskrift

- opskrifter i alle 5 grundsmage; surt, sødt, salt, bitter, umami

- gode råd til udstyr, metoder, holdbarhed og tilsmagning.

Køb dit eget, signeret eksemplar hos mig. Jeg signerer med min guld pen!

Send mail til helena@syltedronningen.dk. Prisen er 248,- plus 40kr til forsendelse og hjemmelevering med DAO i Danmark. Betal via mobilepay nummer 90133.

Eller køb bogen hos din lokale boghandler (hvis den er udsolgt kan de bestille hjem)

Anmeldelser af "Syltedronningen - moderne syltning til alle måltider", 2016

KvindeGuiden:

"Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser".

Bibliotekerne:

"En helt igennem flot og appetitlig kogebog om syltning, som også overrasker med nye spændende smagssammensætninger. Vejledningerne er nemme at følge, og der gives fine forslag til, hvad den enkelte opskrift egner sig som ledsager til. lngredienserne er helt almindelige og der er skåret ned på mængden af sukker i mange opskrifter".

Økologi & Erhverv:

"54 opskrifter på moderne syltning til alle måltider fra Helena Grayston, som har vundet flere priser for sine opskrifter og helt klart ved, hvordan hun får de bedste smage frem og kombineret på skønneste vis. Husk selv at tilsætte godt med økologi. Hvis man ikke er vant til at sylte, er det måske nu, man skal begynde, for der er så mange muligheder for at sylte både frugt og grønt, som man ikke bare kan købe sig til".