Tilmeld nyhedsbrev

Foredrag, workshops, & teambuilding

Opdag syltningens sanselige magi med Syltedronningen

Motiverende arrangementer og inspirerende smagsoplevelser, der samler, inspirerer og motiverer!

Helena Grayston

— Helena Grayston, Syltedronningen

Esrum KlosterFood FestivalHaveselskabet

Glade deltagere har ordet...

"At arbejde sammen om et projekt med Helena Grayston er en fornøjelse. Det er lige dele passion og professionalisme, drysset med et strej af rigtig god formidling. At sylte er jo en af de gamle dyder, der fortjener at blive hevet frem igen. TAK for et fantastisk syltewebinar for vores medlemmer."

Bente Yde Enert
Bente Yde Enert
Haveselskabet

"Vores personaleforening deltog i et syltekursus med Syltedronningen. Imens vi lærte at sylte, lyttede vi til Syltedronningens gode råd. Det var timer, der afkoblede os fra hverdagens stress og gav os lyst til at prøve syltning. Arrangementet var en blanding af afslapning, hygge, samtaler og lækkert mad."

Dorthe Jacobsen
Dorthe Jacobsen
Ringsted Kommune

Oplev magien i syltning med Syltedronningen: En sanselig rejse for din virksomhed

Invitér Syltedronningen til jeres virksomhed og oplev en inspirerende passionista, der altid er velforberedt og dedikeret til at engagere jeres team.

Syltearrangementer leveres med smil og smagsprøver, og Helena skaber en positiv atmosfære fyldt med begejstring. Syltning er ikke kun en kulinarisk kunst, det er også en vej til at opbygge stærke fællesskaber og dybere forbindelse med en sanselig verden.

Ring og hør mere
Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for et fantastisk arrangement.

"Samarbejdet mellem Aarhus Kommune og Helena Grayston i forbindelse med syltekursus for kommunens madhåndværkere, har fungeret upåklageligt."

"Kurset er blevet målrettet medarbejderne og Helena har været hurtig til at justere undervisningen efter behov. Hun har formidlet og inspireret på en hjertelig og livfuld måde, og har formået at bringe aha-oplevelser, grin og syltede sager på menuen i nye afskygninger. Vi glæder os til efteråret, hvor kursus om smag på flasker, skal realiseres".

Aarhus Kommune

Bente Kramer Møller

Århus kommune

Inspirationsforedrag med Syltedronningen - om syltning eller om positiv forandring i arbejdslivet.

Hvad får I med Syltedronningen:

Syltedronningen er ekspert i syltning. Hun kommer altid velforberedt og parat til det publikum,som venter. Hendes evne til at motivere, inspirere og engagere publikum er uovertruffen.

Arrangementer med Syltedronningen er ikke bare fyldt med smil og smagsprøver, de sprudler af glæde, smittende begejstring og smagsoplevelser, der uden ord formidler syltningens forvandlende kraft for både din virksomhed og dine måltider.

Ring og hør mere
Lad os tage en helt uforpligtende snak om dine muligheder for et fantastisk arrangement.

Vælg mellem 3 forrygende arrangementer

Syltedronningen giver sig selv 120% for at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine medarbejdere, kollegaer, eller gæster på festival.

Ja, syltning er nemt, sjovt og cool!

I mit korte inspirationsforedrag får I god energi og mærker hvordan syltning kan være både sjovt og cool! Du bliver inspireret til at gå hjem og sylte, og tænker det kan jeg da sagtens finde ud af! Få syltningens kunst afmystificeret og manet alle myter om syltning som svært eller mormoragtig i jorden.

Hit med inspiration!
Bliv ringet op

Skru op for fællesskab, og gode samtaler - få en oplevelse I husker

I syltekøkkenet er alle på lige fod, når vi arbejder med smag, krydderier, sukker, eddike, og lokale råvarer.
Har I brug for en pause fra kontoret med en sjov og lærerig dag sammen? Her skal I samarbejde på kryds og tværs, og det styrker sammenholdet mens I har det sjovt. I får lige dele læring, fællesskab, grin og god mad.

Teambuilding ja tak!
Bliv ringet op

Syltning in action!

Workshop I: Med egne hænder i syltegryden Her sylter deltagerne selv med. Syltedronningen leder og faciliterer workshoppen, mens deltagerne sylter og får en nærværende, sanselig oplevelse. 
Workshop II: Med Syltedronningen i køkkenet Alle kan følge med og blive inspireret når Syltedronningen er aktiv i syltekøkkenet. Undervejs deler hun levende og passioneret ud af sin viden og tryller sæsonens frugter, bær og grøntsager til det lækreste forråd.

Fortæl mere!
Bliv ringet op
Syltedronningen

Kaffemøde

Et kaffemøde er helt uforpligtende, og lige så kort som en kop kaffe. Her får du svar på alle spørgsmål og jeg skitserer mulighederne i forhold til jeres behov og budget.
Kontakt mig eller bliv ringet op.
Syltehilsen,

Bliv ringet op

✔️ Fabelagtigt. Vi tager fat i dig hurtigst muligt.
Noget gik galt. Prøv lige igen.

"Ideen med at sylte mindre portioner er genial":

"Det var en fantastisk aften. Tak for oplevelsen og tak for det, du fortalte om sanselighed. Jeg tror, at pulsen falder næste gang der skal plukkes frugter og bær.  Vi var alle enige om, at det havde været en fantastisk aften. Nu skal vi til at eksperimentere med nye sylteopskrifter. Og ideen med at sylte mindre portioner er genial. Før var køkkenbordet jo fyldt med asier og rødbeder, når vi syltede og rødbederne var helt grå, inden vi fik spist de sidste".

— Kaja Andersen, Familie og Samfund, Midt-Vest