Tilmeld nyhedsbrev

Foredrag, workshops, & teambuilding

Opdag syltningens sanselige magi med Syltedronningen

Motiverende foredrag og inspirerende smagsoplevelser, der ændrer dit syn på syltning og madlavning.

Helena Grayston

— Helena Grayston, Syltedronningen

Esrum KlosterFood FestivalHaveselskabet

Glade deltagere har ordet...

"At arbejde sammen om et projekt med Helena Grayston er en fornøjelse. Det er lige dele passion og professionalisme, drysset med et strej af rigtig god formidling. At sylte er jo en af de gamle dyder, der fortjener at blive hevet frem igen. TAK for et fantastisk syltewebinar for vores medlemmer."

Bente Yde Enert
Bente Yde Enert
Haveselskabet

"Vores personaleforening deltog i et syltekursus med Syltedronningen. Imens vi lærte at sylte, lyttede vi til Syltedronningens gode råd. Det var timer, der afkoblede os fra hverdagens stress og gav os lyst til at prøve syltning. Arrangementet var en blanding af afslapning, hygge, samtaler og lækkert mad."

Dorthe Jacobsen
Dorthe Jacobsen
Ringsted Kommune

Oplev magien i syltning med Syltedronningen: En sanselig rejse for din virksomhed

Invitér Syltedronningen til jeres virksomhed og oplev en inspirerende passionista, der altid er velforberedt og dedikeret til at engagere jeres team. Syltning er ikke kun madlavning, det er en sanselig rejse, hvor I tager en pause fra hverdagen og bruger jeres sanser til at skabe magi.

Vores arrangementer leveres med smil og smagsprøver, og Helena skaber en positiv atmosfære fyldt med begejstring. Smagsprøverne er også fortællingen om, hvordan syltede delikatesser kan forvandle ethvert måltid til en kulinarisk oplevelse. Samtidig støtter I bæredygtighed ved at mindske madspild og få fornøjelsen af at skabe noget med jeres egne hænder. Syltning er ikke kun en kulinarisk kunst, det er også en vej til at opbygge stærke fællesskaber og dybere forbindelse med en sanselig verden. Lad os sammen udforske syltningens magi.

Ring og hør mere
Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for et fantastisk arrangement.

"Samarbejdet mellem Aarhus Kommune og Helena Grayston i forbindelse med syltekursus for kommunens madhåndværkere, har fungeret upåklageligt."

"Kurset er blevet målrettet medarbejderne og Helena har været hurtig til at justere undervisningen efter behov. Hun har formidlet og inspireret på en hjertelig og livfuld måde, og har formået at bringe aha-oplevelser, grin og syltede sager på menuen i nye afskygninger. Vi glæder os til efteråret, hvor kursus om smag på flasker, skal realiseres".

Aarhus Kommune

Bente Kramer Møller

Århus kommune

Inspirationsforedrag med Syltedronningen - om syltning eller om positiv forandring i arbejdslivet.

Hvad får I med Syltedronningen:

Syltedronningen er ekspert i syltning. Hun kommer altid velforberedt og parat til det publikum,som venter. Hendes evne til at motivere, inspirere og engagere publikum er uovertruffen.

Arrangementer med Syltedronningen er ikke bare fyldt med smil og smagsprøver, de sprudler af glæde, smittende begejstring og smagsoplevelser, der uden ord formidler syltningens forvandlende kraft for både din virksomhed og dine måltider.

Ring og hør mere
Lad os tage en helt uforpligtende snak om dine muligheder for et fantastisk arrangement.

Vælg mellem 3 arrangementer

Syltedronningen udbyder 3 populære arrangementer, som skaber en fantastisk oplevelse for dig og dine medarbejdere, kollegaer eller andre fællesskaber.

Inspirationsforedraget Faglig Fredag

I foredraget får du et smagspust til madlavningen derhjemme, både for børn og voksne. Du bliver inspireret til at gå hjem og sylte, og du ved hvor du skal starte så det er overskueligt at komme i gang. Syltedronningen afmystificerer myterne omkring syltning og i særdeleshed at det handler om meget, mere end syltetøj og marmelade.

Se program
Bliv ringet op

Teambuilding med syltning som aktivitet

I syltekøkkenet er alle på lige fod, når vi arbejder med smag, krydderier, sukker, eddike, og lokale råvarer.
Har I brug for en pause fra kontoret med en sjov og lærerig dag sammen? Her skal I samarbejde på kryds og tværs, og det styrker sammenholdet mens I har det sjovt. I får lige dele læring, fællesskab, grin og god mad.

Se program
Bliv ringet op

Workshops

Workshop I: Med egne hænder i syltegryden Her sylter deltagerne selv med. Syltedronningen leder og faciliterer workshoppen, mens deltagerne sylter og får en nærværende, sanselig oplevelse. 
Workshop II: Med Syltedronningen i køkkenet Alle kan følge med og blive inspireret når Syltedronningen er aktiv i syltekøkkenet. Undervejs deler hun levende og passioneret ud af sin viden og tryller sæsonens frugter, bær og grøntsager til det lækreste forråd.

Se program
Bliv ringet op
Syltedronningen

Kaffemøde

Et kaffemøde er helt uforpligtende, og lige så kort som en kop kaffe. Her får du svar på alle spørgsmål og jeg skitserer mulighederne i forhold til jeres behov og budget.
Kontakt mig eller bliv ringet op. De bedste hilsner fra

Bliv ringet op

✔️ Fabelagtigt. Vi tager fat i dig hurtigst muligt.
Noget gik galt. Prøv lige igen.

"Ideen med at sylte mindre portioner er genial":

"Det var en fantastisk aften. Tak for oplevelsen og tak for det, du fortalte om sanselighed. Jeg tror, at pulsen falder næste gang der skal plukkes frugter og bær.  Vi var alle enige om, at det havde været en fantastisk aften. Nu skal vi til at eksperimentere med nye sylteopskrifter. Og ideen med at sylte mindre portioner er genial. Før var køkkenbordet jo fyldt med asier og rødbeder, når vi syltede og rødbederne var helt grå, inden vi fik spist de sidste".

— Kaja Andersen, Familie og Samfund, Midt-Vest