Tilmeld nyhedsbrev

Privatlivs- og cookiepolitik

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på helena@syltedronningen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Syltedronningen har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

·      Dit navn / firmanavn

·      Din adresse

·      Din e-mailadresse

·      Dit telefonnummer

·      Dine betalingsoplysninger

·      Evt. CVR-nummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Desudenskal regnskabsmateriale ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt en vare som skal leveres til din adresse, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældendelovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længererelevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

–       dine betalingsoplysninger—Stripe/Thinkific

–       dine køb —Thinkific og E-Conomic

–       håndtering af nyhedsbreve via e-mail — MailChimp

–       håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister — Zapier

–       håndtering af spørgeskemaer —Surveymonkey

–       forsendelser - Shipmondo

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

 

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Syltedronningen

CVR-nr. 37772577

Ville Heise Park 5

3450 Allerød

Tlf.: 27253121

 

E-mail: helena@syltedronningen.dk 

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få demrettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveretoplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommentil at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse. 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykketil behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6måneder efter, at du har modtaget din vare. 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse(så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhvertid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. 

Hvis du ønsker at klage over Syltedronningens behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarendefor at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vorescookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:

·      At gemme dine indstillinger.

·      Trafikmåling og statistik.

·      Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

·      Google Analytics

·      Facebook