Tilmeld nyhedsbrev
Opskrift:
Oktober 2016

Tranebær Relish

De friske tranebær giver en smuk og sød-syrlig relish, som får et godt spark af frisk ingefær. Du kan få friske tranebær fra Oktober til December. Selvom tranebær er naturligt konserverende, så er denne relish råsyltet og derfor bør du sylte i små portioner.

Ingredienser

250gr friske tranebær

100gr sukker

Skal af 1 økologisk citron

30gr frisk ingefær i mindre stykker

50ml hakket, syltet ingefær (kan udelades)

Fremgangsmåde

Sorter tranebærrene så bløde og stødte bær frasorteres.

Skyl og tør tranebærrene.

Placer alle ingredienser i en foodprocessor eller minihakker og hak til bærrene er findelt, men ikke smattede.

Smag til og tilsæt mere sukker eller ingefær efter smag.

Fordel i steriliserede glas og luk til med det samme.

 

Hvor længe kan det holde?

2 uger i køleskab.

Hvad skal jeg bruge det til?

Fjerkræ, vildt, flæskesteg, mørbrad, buffet, brunch

Om Syltedronningen

Min mission er at få alle til at sylte og få moderne syltning til alle måltider!

Grundlæggende er syltning et madhåndværk og en måde at konservere råvarer ved at tilsætte sukker eller eddike.

Jeg hedder Helena Grayston og det er mig, som står bag Syltedronningen.

Opskrifter

Læs også

Squash relish, råsyltet

Oktober 2019
Få opskriften >

Frugtlæder

September 2019
Få opskriften >

Blommer i madeira

August 2019
Få opskriften >

Creme de Cassis

Juli 2019
Få opskriften >

Rabarberkompot med timian

Juni 2019
Få opskriften >

Tøm fryseren alliance

Maj 2019
Få opskriften >