Oktober 2016

Tranebær Relish

De friske tranebær giver en smuk og sød-syrlig relish, som får et godt spark af frisk ingefær. Du kan få friske tranebær fra Oktober til December. Selvom tranebær er naturligt konserverende, så er denne relish råsyltet og derfor bør du sylte i små portioner.

Ingredienser

250gr friske tranebær

100gr sukker

Skal af 1 økologisk citron

30gr frisk ingefær i mindre stykker

50ml hakket, syltet ingefær (kan udelades)

Fremgangsmåde

Sorter tranebærrene så bløde og stødte bær frasorteres.

Skyl og tør tranebærrene.

Placer alle ingredienser i en foodprocessor eller minihakker og hak til bærrene er findelt, men ikke smattede.

Smag til og tilsæt mere sukker eller ingefær efter smag.

Fordel i steriliserede glas og luk til med det samme.

 

Hvor længe kan det holde?

2 uger i køleskab.

Hvad skal jeg bruge det til?

Fjerkræ, vildt, flæskesteg, mørbrad, buffet, brunch

Læs også

Appelsin Chutney

December 2018
Få opskriften >

Rødkål

November 2018
Få opskriften >

Mojito Curd

Oktober 2018
Få opskriften >

Chili Chutney

September 2018
Få opskriften >

Syltede Asier

August 2018
Få opskriften >

Ribchup

Juli 2018
Få opskriften >