Tilmeld nyhedsbrev
Syltedronningens verden

Fru Nimbs skotske appelsin marmelade

linje
Senest opdateret:
30.12.2019

Min klumme

I 3 år skrev jeg en klumme for Frederiksborg Amts avis. Den blev læst af mange, trofaste avis læsere og kom langt omkring i danske hjem. Den dag i dag møder jeg stadig mennesker, som har læst og husker min klumme og hver gang glædes jeg over at møde en som har læst min klumme.

For nylig efterlyste Inger-Merete i facebook gruppen AlleOsDerSylter, min klumme om Fru Nimbs skotske appelsin marmelade. Jeg tænker, at der måske er andre, som ville blive glad for at læse klumme og bruge opskriften, så hermed deler jeg min klumme til glæde og gavn for dig og mange andre.

The-bord

Til sidst i opskriften har Fru Nimb deklareret, at "denne opskrift bør ikke savnes ved noget the-bord". Og deri kan hun have ganske ret. På billedet af mit the-bord står dog en blodappelsin marmelade, så jeg se at komme i køkkenet og få lavet Fru Nimbs appelsin marmelade. Når jeg arbejder med citrus frugter bruger jeg kun økologisk frugt og det vil jeg også anbefale dig at gøre.

Læs med

Det er sjovt at læse klummen igen og jeg er heldigvis helt enig i alt hvad jeg skrev, det er da ret så heldigt. Læs med og fryd dig gerne over noget gammelt, som stadig er brugbart og særdeles meningsfyldt. Hvis teksten er lidt for lille og svær at læse, så husk at du kan forstørre din skærm til fx 150%, det løser problemet.

Om Syltedronningen

Min mission er at få alle til at sylte og få moderne syltning til alle måltider!

Grundlæggende er syltning et madhåndværk og en måde at konservere råvarer ved at tilsætte sukker eller eddike.

Jeg hedder Helena Grayston og det er mig, som står bag Syltedronningen.

Opskrifter