Tilmeld nyhedsbrev

Events

linje

Jeg rejser kongeriget Danmark rundt med workshops og smagsforedrag og jeg glæder mig til at møde jer!

Smagsforedrag med Syltedronningen

Syltning & Sanselighed (60-120 minutter)

Syltning og sanselighed er et livligt og velsmagende indslag, som fortæller historien om Syltedronningen og om syltning som et moderne madhåndværk.

Mit mål er at  inspirere publikum med smagsprøver, fortællinger og erfaringer fra mit virke som Syltedronningen.

Syltning er ikke blot et madhåndværk, som giver mening i dagens Danmark, men også et element i en livsstil med selvforsyning, gastronomi og kreativitet.

Foredraget er målrettet til virksomheder, foreninger og private selskaber, som samler mennesker til teambuilding, personalepleje, et måltid, en gastronomisk aften, en dag med selvforsyning eller en oplevelse i naturen.

Faglig fredag (45 minutter)

Jeg har givet mit korteste foredrag titlen faglig fredag. På kun 45 minutter erstatter vi fredagsbaren eller gå-hjem-møder med en faglig introduktion til syltning. Og hvorfor det? Ja, hvorfor ikke?

Praktisk

Kontakt helena@syltedronningen.dk for skræddersyet pris og booking men cirkapriser:

45 minutter ca. 5000 DKK

60 minutter ca. 7.500 DKK

120 minutter ca. 12.000 DKK

Eksklusiv moms og transport, men inklusiv smil og smagsprøver. Jeg giver mig selv 120%.

Glæder mig til at gøre noget særligt for jer!

Priser gælder t.om. 31/12/23

Overvejer I en sylteworkshop til jeres event?

Skriv jeres ønsker til mig, og jeg ringer jer op med gode ideer til hvordan vi kan tilrettelægge en super sylteworkshop.
Kontakt oplysninger *

Tusind tak for din henvendelse.

Prøv venligst igen.

Hør hvad Kaja fortæller om mit foredrag:

"Det var en fantastisk aften. Tak for oplevelsen og tak for det, du fortalte om sanselighed. Jeg tror, at pulsen falder næste gang der skal plukkes frugter og bær.  Vi var alle enige om, at det havde været en fantastisk aften. Nu skal vi til at eksperimentere med nye sylteopskrifter. Og ideen med at lave mindre portioner er genialt. Før var køkkenbordet jo fyldt med asier og rødbeder, når vi syltede og rødbederne var helt grå, inden vi fik spist de sidste".

— Kaja Andersen