Tilmeld nyhedsbrev

Foredrag

Jeg kommer rundt i hele Danmark og holder smagsforedrag. Et smagsforedrag indeholder altid smagsprøver. Foredraget hedder Sylting & Sanselighed og kan vinkles så det passer til publikum.

Smagsforedrag med Syltedronningen

Kom med til næste smagsforedrag:

5/5/20 i Mette Maries Køkken i Sorø kl. 18-21.30. Pris 399kr/person inkl. måltid. Reserver dagen nu og book din billet på Mette Maries hjemmeside så snart du kan.

Syltning & Sanselighed - Om Moderne Syltning Anno 2019

Her går vi i dybden med moderne syltning året rundt. Hvorfor det giver mening? Hvordan du kommer i gang, metoder, råvarer, holdbarhed, opskrifter og hvad du får ud af at sylte. 

Syltning er et madhåndværk såvel som en livsstil. Det handler om råvarer, smag, kvalitet, traditioner, livskvalitet, nærvær, nostalgi kreativitet, fordybelse, erindringer, og naturoplevelser. Emnet er målrettet personer, foreninger og andre, som interesserer sig for familie, madkultur, gastronomi, madhåndværk, selvforsyning og økologi.

Praktisk

1 time fra 5000kr ex moms, inkl. transport i storkøbenhavn 

2 timer fra 9000kr ex moms, inkl. transport i storkøbenhavn

Generelt: 

2 timers foredrag skræddersyes i forhold til publikum, en specifik anledning eller andre behov,

Alle smagsforedrag inkluderer smagsprøver

Ved mere end 50 deltagere, påberegnes 25kr ekstra pr. deltager til smagsprøver

Transport øvrige Sjælland: 750 kr

Transport til Fyn: 1500 kr 

Transport til Jylland: 2500 kr

Foredrag kan bookes i hverdage fra 8.00 til 21.00, eller efter aftale.

Priser gælder t.om. 31/12/19

Reserver dit foredrag nu

Kontakt mig for at reservere eller forespørge på et smagsforedrag.
Hvilket smagsforedrag ønsker du at reservere eller vide mere om?
Giv mig dine vigtigste oplysninger *
Kort besked med ønsker og dato til foredraget

Tusind tak for din henvendelse.

Prøv venligst igen.

Hør hvad Kaja fortæller om mit foredrag:

"Det var en fantastisk aften. Tak for oplevelsen og tak for det, du fortalte om sanselighed. Jeg tror ,at pulsen falder, næste gang der skal plukkes frugter og bær.  Vi var alle enige om, at det havde været en fantastisk aften. Nu skal vi til at eksperimentere med nye sylteopskrifter. Og ideen med at lave mindre portioner er genialt. Før var køkkenbordet jo fyldt med asier og rødbeder, når vi syltede og rødbederne var helt grå, inden vi fik spist de sidste".

— Kaja Andersen