Tilmeld nyhedsbrev

Foredrag

linje

Jeg kommer rundt i hele Danmark og holder smagsforedrag. Smagsprøver er en selvfølge.

Smagsforedrag med Syltedronningen

Syltning & Sanselighed (60-120 minutter)

Syltning og sanselighed er et livligt og velsmagende indslag, som fortæller historien om Syltedronningen og om syltning som et moderne madhåndværk.

Mit mål er at  inspirere publikum med smagsprøver, fortællinger og erfaringer fra mit virke som Syltedronningen.

Syltning er ikke blot et madhåndværk, som giver mening i dagens Danmark, men også et element i en livsstil med selvforsyning, gastronomi og kreativitet.

Foredraget er målrettet til virksomheder, foreninger og private selskaber, som samler mennesker til teambuilding, personalepleje, et måltid, en gastronomisk aften, en dag med selvforsyning eller en oplevelse i naturen.

Faglig fredag (45 minutter)

Jeg har givet mit korteste foredrag titlen faglig fredag. På kun 45 minutter erstatter vi fredagsbaren eller gå-hjem-møder med en faglig introduktion til syltning. Og hvorfor det? Ja, hvorfor ikke?

Praktisk

Kontakt helena@syltedronningen.dk for skræddersyet pris og booking men cirkuspriser og tider, plus minus:

45 minutter ca. 5000 DKK

60 minutter ca. 7.000 DKK

120 minutter ca. 12.000 DKK

Cirkuspriser er eksklusiv moms og transport, men inklusiv smil og smagsprøver. Jeg giver mig selv 120%.

Glæder mig til at gøre noget særligt for jer!

Priser gælder t.om. 31/12/22

Reserver dit foredrag nu

Kontakt mig for at reservere eller forespørge på et smagsforedrag.
Kontakt oplysninger *
Kort besked angående foredrag og dato

Tusind tak for din henvendelse.

Prøv venligst igen.

Hør hvad Kaja fortæller om mit foredrag:

"Det var en fantastisk aften. Tak for oplevelsen og tak for det, du fortalte om sanselighed. Jeg tror, at pulsen falder næste gang der skal plukkes frugter og bær.  Vi var alle enige om, at det havde været en fantastisk aften. Nu skal vi til at eksperimentere med nye sylteopskrifter. Og ideen med at lave mindre portioner er genialt. Før var køkkenbordet jo fyldt med asier og rødbeder, når vi syltede og rødbederne var helt grå, inden vi fik spist de sidste".

— Kaja Andersen