Foredrag

Jeg tilbyder to forskellige smagsforedrag. Det ene, "Moderne syltning året rundt" har fokus på syltning som et madhåndværk. Det andet, "Fra Eksportingeniør til Syltedronning", handler om at finde modet til at gå en ny vej. 

Smagsforedrag med Syltedronningen

Moderne syltning året rundt

Her går vi i dybden med moderne syltning, hvorfor det giver mening, hvordan man kommer i gang, metoder, holdbarhed, opskrifter og hvad du får ud af at sylte selv. Syltning er et madhåndværk såvel som en livsstil. Her handler det også om råvarer, smag, kvalitet, traditioner, livskvalitet, nærvær, nostalgi kreativitet, fordybelse, erindringer, og naturoplevelser. Emnet er målrettet personer, foreninger og andre, som interesserer sig for familie, madkultur, gastronomi, madhåndværk, selvforsyning og økologi.

Fra Eksportingeniør til Syltedronning

Hvordan går man lige fra at være Eksportingeniør til at være Syltedronningen? Min vej dertil var fyldt med op og nedture og krævede både mod, viljestyrke og troen på mig selv. Foredraget handler om iværksætteri og om rejsen tilbage til sig selv, når livet er kørt af sporet.  Lad dig rive med i et sanseligt og hjerteligt foredrag om et helt almindeligt menneske, der genfinder sig selv og sin livsglæde. Emnet er målettet personer, foreninger og virksomheder, der interesserer sig for iværksætteri, personlig udvikling og arbejdsglæde.

Praktisk

Et foredrag varer typisk 2 timer inkl. 30 minutters pause, hvor jeg serverer mine eftertragtede smagsprøver.

Prisen inkl. transport fastsættes udfra eventuelt specifikke ønsker og behov.

Syltekurser holdes typisk for 10-25 personer og foredrag for 50 personer, afhængig af faciliteter og det øvrige personale.

Reserver dit foredrag nu

Kontakt mig for at reservere eller forespørge på et smagsforedrag.
Hvilket smagsforedrag ønsker du at reservere eller vide mere om?
Giv mig dine vigtigste oplysninger *
Kort besked med ønsker og dato til foredraget

Tusind tak for din henvendelse.

Prøv venligst igen.

Syltning kan være omdrejningspunktet for en hyggelig aften eller en dag med vidensdeling og ny inspiration.

Det kan også være udgangspunktet for en eftermiddag med smagsoplevelser eller en dejlig dag i naturen.

Mine smagsforedrag kan i vid udstrækning tilpasses en helt speciel lejlighed så skriv til mig hvis du har brug for et foredrag som bliver skræddersyet til din helt særlige dag.