Tilmeld nyhedsbrev

Syltekursus for private grupper

En særlig oplevelelse: syltekursus i Nordsjælland, tæt på København med Syltedronningen. For 5-7 personer i naturskønne omgivelser.

Helena Grayston
No items found.

Hør hvad andre siger...

No items found.

Det er rigtig hyggeligt at samle venner og veninder til en aktiv dag sammen og sammen med mig har I to forskellige muligheder for en kreativ dag i fællesskab:

Mulighed A: Hos Nejlinge B&B

og mulighed for get-away weekend

Som noget helt nyt i 2024, tilbyder jeg private syltekurser i de smukkeste, landlige omgivelser i Nordsjælland, året rundt.

Hos Signe, som er keramiker og driver Nejlinge keramik nær Helsinge, kan du og din private gruppe sylte sammen på eksklusivt syltekursus. Her er der plads til 8 personer og vi kan sylte året rundt. Når vejret er godt, trækker vi udenfor og sylter i udekøkkenet og ellers sylter vi indenfor i stuehuset.

Et privat syltekursus er ideelt til en gruppe af venner, familie, kollegaer eller andre forbindelser, som ønsker samvær, nærvær og en kreativ aktivitet.

I får:

·       Tid sammen

·       Kyndig sylteundervisning i små hold af Syltedronningen Helena

·       Hver deltager får 2 glas af det I har syltet med hjem

·       Historiske, naturlige og stemningsfyldte omgivelser

·       Nærende frokost

·       Kaffe, te og saft ad libitum

Øvrigt:

·       Alle kurser er tilrettelagt efter sæsonen

·       Book i god tid, gerne 6-8 uger eller mere

Skønne anledninger til private syltekurser:

·       Bare fordi

·       Polterabend

·       Venindeaften

·       Jubilæum

·       Mærkedage

·       Længe-siden-sidst

·       Surpriseparty

Praktisk information:

Antal deltagere: 5 – 8

Antal timer: 5 timer inkl. frokost, pauser og oprydning

Tidspunkt: Fleksibelt, kan tilrettelægges efter ønske, såfremt køkkenet er ledigt. Hvis kurset kombineres med en overnatning sylter vi enten kl. 10-15 eller kl. 13-18.

Adresse: Nejlinge Keramik, Stenhavevej 4,3200 Helsinge

Pris per person:

Ved 5 deltagere: 1925kr

Ved 6 deltagere: 1595kr

Ved 7 deltagere: 1375kr

Weekend get-away, med overnatning

Der er mulighed for at give jer selv en get-away weekend oplevelse med ro og god tid i naturlige omgivelser. Kontakt Signe Qualmann Mob 40 41 5809 for at høre om mulighederne eller book via booking.com.

Om Nejlinge keramik og B&B

Nejlinge B&B ligger i naturskønne omgivelser på landet, kun 45 minutters kørsel fra Rådhuspladsen. Det historiske hus byder på sjæl og unikatmosfære og om sommeren bugner haven og køkkenhaven, som vi holdervelfortjente pauser i. Se flere billeder via booking.com.

Mulighed B: Home party

Til et home party kommer jeg ud til jer og vi sylter hjemme hos en af deltagerne.

Køkkenet skal have plads til 5-7 mennesker (inkl. værtinden), og værtinden betaler ikke for kurset.

Værtinden står for at invitere deltagerne, lægge hus til og servere let forplejning i et omfang som værtinden selv tilpasser. Jeg køber ind og kommer med råvarer, materialer, opskrifter og smagsprøver som vi altid lægger ud med inden I går i gang med at sylte.

Et home party vil typisk være 3 timer og kan fx planlægges så det ligger i forlængelse af en frokost, en middag eller en brunch som I også samles til.

Anledninger til home party kunne være:

·       Bare fordi

·       Polterabend

·       Venindeaften

·       Jubilæum

·       Mærkedage

·       Længe-siden-sidst

·       Surprise party

Pris per deltager v. home-party:

Ved 5 deltagere: 1550kr

Ved 6 deltagere: 1295kr

Ved 7 deltagere: 1100kr

Transport i Nordsjælland og Storkøbenhavn koster 199 kr. Transport herudover beregnes ved booking.

Værtindens opgaver:

Som værtinde lægger du hus og køkken til syltekurset. Vi starter med et interview af værtinden så jeg kan forstå hvem deltagerne er og hvad de ved om syltning. På baggrund af interviewet skræddersyer jeg kurset så det passer til gruppen.

I samspil med mig sørger vi for, at det nødvendige udstyr er på plads og jeg tilrettelægger kurset så det passer til sæsonen og dit køkken ift. plads, udstyr, og remedier. Som værtinden står du desuden for invitationer, tilmeldinger, indbetalinger, og let forplejning. Værtinden indbetaler et samlet beløb dagen inden kurset starter.

Bemærk: er din plads betalt, men du er forhindret i at deltage, kan pladsen ikke afbestilles, men må gerne gives væk til en anden person.

Ring og hør mere
Hvis du er i tvivl om masterclass er for dig, så lad os tage en snak. Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Syltedronningen

Kaffemøde

Et kaffemøde er helt uforpligtende, og lige så kort som en kop kaffe. Her får du svar på alle spørgsmål og jeg skitserer mulighederne i forhold til jeres behov og budget.
Kontakt mig eller bliv ringet op.
Syltehilsen,

Bliv ringet op

✔️ Fabelagtigt. Vi tager fat i dig hurtigst muligt.
Noget gik galt. Prøv lige igen.

"Ideen med at sylte mindre portioner er genial":

"Det var en fantastisk aften. Tak for oplevelsen og tak for det, du fortalte om sanselighed. Jeg tror, at pulsen falder næste gang der skal plukkes frugter og bær.  Vi var alle enige om, at det havde været en fantastisk aften. Nu skal vi til at eksperimentere med nye sylteopskrifter. Og ideen med at sylte mindre portioner er genial. Før var køkkenbordet jo fyldt med asier og rødbeder, når vi syltede og rødbederne var helt grå, inden vi fik spist de sidste".

— Kaja Andersen, Familie og Samfund, Midt-Vest