Tilmeld nyhedsbrev


Nyt online syltekursus Syltekrukkerne Julen 2020

linje

Sylt sammen, hver for sig
Køb kurset som en julegave (gavekort)
eller som en gave til dig selv

Tag mig til shoppen!

Lige Nu!

Online syltekursus: Syltekrukkerne Julen 2020

Få hjemmesylten klar til jul eller sylt nytåret ind. Kurset åbner d. 23. november og er aktivt indtil 24. januar

FAQ:

 1.     Hvornår begynder kurset Syltekrukkerne Julen 2020 ?

Kurset er aktivt fra mandag d. 23. november og t.o.m. søndag d. 24. januar 2021. Du kan tilgå kursets 7 dage, når det passer for dig, og også tage flere moduler ad gangen hvis du en dag har mere tid.

 2.     Skal jeg holde fri for at deltage i Syltekrukkerne Julen 2020 ?

Det behøver du slet ikke. Du kan følge undervisningen når det passer ind i dit liv. Kurset ligger tilgængeligt for dig 24-7 og på den måde er det fleksibelt i forhold til din hverdag og weekend.

3.     Hvor lang tid skal jeg afsætte for at følge kurset?

Regn med at bruge 1½ - 2 timer pr. kursusdag.

 4.     Hvor længe har jeg adgang til kurset ?

Du har adgang til kurset fra du har købt det, eller fra d. 23 november 2020, og fremefter.

5.     Kan jeg følge med, hvis jeg kun har prøvet at sylte agurker, eller hvis jeg aldrig har syltet, men har drømt om at lære at sylte?

Helt sikker! Syltedronningen vil forklare så du kan forstå det som begynder, eller let øvet og der vil også være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Kan du li’ at lave mad og følge en opskrift, som normalt lykkes for dig, kan du også lære at sylte.


6.     Er kurset for let for mig, hvis jeg har syltet rødbeder, agurker og lavet marmelade før? Nej slet ikke, for det er ikke det vi skal sylte på kurset, så du får udvidet dit repertoire under kurset.

 

7.     Hvad skal jeg have klar til kurset?

Du behøver egentlig bare købe ind til dagens opskrift, og du får adgang til indkøbslister på forhånd. Passer det dit temperament at købe ind til hele kurset på én gang, vil der også ligge en indkøbsliste klar til formålet.

8.     Skal jeg ud og købe ekstra køkkenudstyr for at lave opskrifterne/specielle sylteredskaber? 

Du kan klare dig med alm. køkkenudstyr som en vægt, sigte, gryder i forsk. størrelser, skåle, skærebræt og knive. Det er en fordel hvis du også har et gelé stativ, men det kan også klares uden.


9. Hvor store gryder skal jeg bruge ? Vi sylter i mindre portioner, så mellemstore gryder på 3 - 5 l gryder fint


10. Vil der være mulighed for ekstra eller en anden opskrift, hvis der er noget jeg enten ikke kan lide, eller har lavet før? Ja, kurset er lavet sådan, at du får adgang til fem ekstra opskrifter, som du frit kan bruge som alternativer.

11. Er det en gaveidé til kvinden eller manden som kan li’ god mad, og mangler en hobby? Det er den PERFEKTE GAVE netop til manden eller kvinden som savner en hyggelig og sanselig hobby – og er du heldig at få serveret måltider fra modtageren, så er jeg sikker på det også vil fryde din egen gane.

Hvad siger tidligere kursister om Syltedronningens kurser ? 

Personaleforeningen: 
Dorthe Jacobsen, Ringsted Kommune
"Vore personale forening har været på syltekursus med Syltedronningen! Det blev afholdt i Mette-Maries køkken ved Sorø - et utroligt hyggeligt og imødekommende sted. Og vi fik en forplejning og en behandling som man egentligt kun kan drømme om. Der blev serveret og ryddet op, og i mens kunne vi forsøge selv at sylte lidt men også lytte og huske de mange gode fif som Syltedronningen strøede om sig med. Nogle timer hvor man dels blev helt afkoblet hverdagens stress men også blev helt høj af glæde og lyst til at prøve at sylte - bare et eller andet. Og det er vel også egentligt det sådanne nogle arrangementer også kan nemlig afstresning, hygge, masse af snak og så ikke mindst noget mega-lækkert mad og nogle gode opskrifter.... Og ja smagsprøver vi fik også med hjem".

Online kursist: 
Camilla Bojsen-Møller, online syltekursus "Syltekrukkerne Sommer 2020": "Syltning er ikke længere et stort projekt. Nu sylter jeg løbende små portioner af frugt og bær, som jeg plukker i naturen eller en rest, jeg har i mit køkken".  

Kursist, online syltekursus "Syltekrukkerne Sommer 2020"."Jeg har simpelt hen fået så mange “småting” på plads: sterilisering, geleringtesten... og især det, at man lige hurtigt kan lave et eller andet... tidligere forbandt jeg syltning med en større produktion! Nu kan man se en bakke stikkelsbær og lave noget hurtigt og godt".

Århus kommune:
Bente Kramer Møller, Århus kommune
"Samarbejdet mellem Aarhus Kommune og Helena Grayston i forbindelse med syltekursus for kommunens madhåndværkere, har fungeret upåklageligt. Kurset er blevet målrettet medarbejderne og Helena har været hurtig til at justere undervisningen efter behov. Hun har formidlet og inspireret på en hjertelig og livfuld måde, og har formået at bringe aha-oplevelser, grin og syltede sager på menuen i nye afskygninger. Vi glæder os til efteråret, hvor kursus om smag på flasker, skal realiseres",

Kursist, Samsø:
Karin Enevoldsen
Vil bare sig tusind tak for dejlig inspiration i torsdags på Halkær kro. Dine bagte rødløg og din lemon-curd... wauv jeg er fan",

Kursist-par: 
Christian Bech & Pernille Sandberg
"The gift that keeps on giving.
Vi har været på det mest fantastiske syltekursus og nu sidder vi her en uge efter, og nyder lækkerierne i selskab med ost og pølse, som vi har haft med hjem fra Venedig. Vil I opleve en anderledes, hyggelig og nærværende stund sammen, så tag på kursus med Syltedronningen, som på kærlig og generøs vis deler ud af sin store viden",

Kursist:
Bjørn Sørensen
"Jeg fik virkelig udvidet min horisont, hvad syltning og madkunst angår. Helena du har en super evne til at gøre tingene spændende for os mænd",

Kursist, Vejle: 
Jette Stelt
"Tak for et super inspirerende kursus",

Kursist, Samsø:
Lisbeth Sørensen
"Efter en dag på kursus i dit selskab, har jeg fået inspiration til at fylde mit viktualierum med lækkert syltetøj og sager. Du har en dejlig evne til at gøre syltning spændende",