Marts 2017

Råsyltet Pickles

I Spanien spiser man råsyltet pickles som snacks og tapas og herhjemme går de ofte under navnet “pickles españoles”. 

Råsyltet pickles holder nok 5-7 dage, hvis du gerne vil spise dem sprøde, flotte i farven og friske, men faktisk er de så nemme at lave, at det giver god mening at lave små portioner ofte.

Du kan bruge mange forskellige slags grøntsager i dine pickles. Start med det du har og slip fantasien løs.

Ingredienser

2 gulerødder

2 rødløg

1 bundt forårsløg

1 rød peber

1-2 dl lager eddike

1/3 dl sukker til 1dl eddike

1-2 tsk hele krydderier efter smag fx. rosenpeber, hvid peber, nelliker, koriander, gule eller brune sennepsfrø, chili, dild, sellerifrø.

Fremgangsmåde

Skyl og skræl grøntsagerne.

Skær dem i mundrette stykker og bland i en skål.

Læg grøntsagerne i et sterilt patent glas.

Varm eddike, sukker og krydderier til en lage indtil sukkeret er smeltet.

Hæld den varme lage over grøntsagerne så de er dækket – lav mere lage hvis du ikke har nok.

Luk til og opbevar køligt.

Server som tapas, i salat, som snack, på pizza, eller i en salat.

Læs også

Appelsin Chutney

December 2018
Få opskriften >

Rødkål

November 2018
Få opskriften >

Mojito Curd

Oktober 2018
Få opskriften >

Chili Chutney

September 2018
Få opskriften >

Syltede Asier

August 2018
Få opskriften >

Ribchup

Juli 2018
Få opskriften >