Tilmeld nyhedsbrev

Workshop

Sylteworkshop med Syltedronningen

Sylte workshops med Syltedronningen er målrettet festivaller, personaledage og mærkedage med temaer mad, madspild, bæredygtighed og have.

Helena Grayston
Esrum Kloster
Esrum Kloster
Esrum Kloster

Hør hvad andre siger...

Lene Boisen, fødevarekoordinator i Sønderborg kommune siger "Vi har i dag haft besøg af Syltedronningen til vores Spis og Spar arrangement herude i Sønderborg, i anledning af den nationale madspildsdag. Det har været et absolut godt samarbejde. Vi har været så tilfreds med både oplæggene og også den kontakt der har været op til. Det har været let at have med at gøre. Jeg kan klart anbefale Syltedronningen.”

Bente Yde Enert
Sønderborg kommune
Workshop til madspildsdag i Sønderborg kommune

"Jeg synes, det var superhyggeligt! Og inspirerende – jeg har lavet mig en lage til råsyltning, så jeg er klar!" "Jeg ved godt, at tiden ikke gav mulighed for det, men jeg ville godt have hørt lidt mere om syltning generelt. Lidt flere tips og tricks. Men så kan hun jo bare komme igen 😃" "Jeg synes, hun havde en dejlig energi - og det var som sagt rigtig hyggeligt!" "Det var vildt hyggeligt at kokkerere med Syltedronningen og med hinanden" "Hun er bare skøn og så hoppede hun helt ubesværet over i Engelsk, lagde jeg mærke til - og det er jo heller ikke helt ligegyldigt at kunne det, i en stor organisation som VELUX" "Jeg havde gerne brugt en hel aften i køkkenet og gået rigtig nørdet med det. Her kunne alle dog være med 😊" "So simple and yet so tasty. The whole event was accompanied by professional advice and high spirits."

Bente Yde Enert
VELUX KREA WORKSHOP
VELUX MEDARBEJDER FORENING

Sylteworkshop med Syltedronningen

 Når Syltedronningen står for jeres workshop, emmer det af aktivitet, sanselighed og god stemning. 

Syltning er et madhåndværk som alle kan være med på. Det er en niche i køkkenet, der igen er populær og top moderne. Med syltning kan vi mindske madspild og sylte både grøntsager, frugter og bær, som ellers ville gå til spilde. Sæson for sæson kan vi forædle de bedste råvarer til guld og god smag på glas og flaske. I en sylteworkshop skaber vi en oplevelse for gæsterne med alle sanserne og ny viden som kan videreføres til syltekøkkenet derhjemme. 

Workshop I: Med egne hænder i syltegryden

I denne workshop sylter deltagerne selv med og får har mulighed for at være med i front. Syltedronningen leder og faciliterer workshoppen, mens deltagerne sylter løs og får en nærværende og sanselig oplevelse. Kræver de rette faciliteter men der sker noget særligt når gæsterne selv får hænderne i syltegryden.

Workshop II: Med Syltedronningen i køkkenet

Her kan alle følge med, når Syltedronningen er den aktive i syltekøkkenet. Undervejs deler hun levende og passioneret ud af al sin viden og tryller sæsonens frugter, bær og grøntsager om til det lækreste forråd. Ideelt til temaer som mad, madspild, have, selvforsyning og bæredygtighed.

 

Til begge workshops stilles køkkenfaciliteter og køkkenassistance on-location tilrådighed.  

Book en sylteworkshop og få lige dele underholdning, sanselighed og vidensdeling på programmet.

 

Varighed: 60 minutter

Pris 2024: 8,500 kr. ex moms, ex. råvarer, inkl. smagsprøver

Antal deltagere: Op til 50

Tillæg for transport udenfor Storkøbenhavn

Ring og hør mere
Hvis du er i tvivl om masterclass er for dig, så lad os tage en snak. Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Syltedronningen

Kaffemøde

Et kaffemøde er helt uforpligtende, og lige så kort som en kop kaffe. Her får du svar på alle spørgsmål og jeg skitserer mulighederne i forhold til jeres behov og budget.
Kontakt mig eller bliv ringet op.
Syltehilsen,

Bliv ringet op

✔️ Fabelagtigt. Vi tager fat i dig hurtigst muligt.
Noget gik galt. Prøv lige igen.

"Ideen med at sylte mindre portioner er genial":

"Det var en fantastisk aften. Tak for oplevelsen og tak for det, du fortalte om sanselighed. Jeg tror, at pulsen falder næste gang der skal plukkes frugter og bær.  Vi var alle enige om, at det havde været en fantastisk aften. Nu skal vi til at eksperimentere med nye sylteopskrifter. Og ideen med at sylte mindre portioner er genial. Før var køkkenbordet jo fyldt med asier og rødbeder, når vi syltede og rødbederne var helt grå, inden vi fik spist de sidste".

— Kaja Andersen, Familie og Samfund, Midt-Vest