Tilmeld nyhedsbrev

Teambuilding

Teambuilding med Syltedronningen

Teambuilding med Syltedronningen i masterchef stil - styrk sammenholdet og sæt fokus på god kommunikation på tværs af faglighed og niveau

Helena Grayston
Esrum Kloster

Hør hvad andre siger...

Birgit Nielsen "tak for en meget hyggelig aften".

Bente Yde Enert
Dansk Sygeplejeråd
Dansk Sygeplejeråd

Teambuilding med syltning som nyt og anderledes samlingspunkt

 Styrk sammenholdet igennem teambuilding og sæt fokus på god kommunikation.

 

På dagen er syltekøkkenet spækket med sæson-rigtige råvarer, madspilds frugt og grønt, sukker i flere former, eddike i flere farver og et særligt krydderiværksted. Hertil nogle af de bedste syltekogebøger i verden.

 

Holdene bliver blandet godt sammen så begyndere og øvede hjælpes ad til det bedste resultat. Teamet kommer i mål med noget de fleste tror de ikke kan!

 

I guides sikkert igennem teori om syltning, praktisk syltning, hygiejne og holdbarhed og sanselige smagsoplevelser.

 

I allerbedste masterchef stil, får I en sjov og uforglemmelig dag!

 

Syltedronningen Helena er ekspert i syltning. Hendes passion forplanter sig i hele syltekøkkenet, der emmer af godstemning og fordybelse så alt andet for en stund er glemt.

 Udover en rygsæk fyldt med latter,samtaler og stemning, får alle det de sylter med hjem.

 

Ring og hør mere
Hvis du er i tvivl om masterclass er for dig, så lad os tage en snak. Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Syltedronningen

Kaffemøde

Et kaffemøde er helt uforpligtende, og lige så kort som en kop kaffe. Her får du svar på alle spørgsmål og jeg skitserer mulighederne i forhold til jeres behov og budget.
Kontakt mig eller bliv ringet op.
Syltehilsen,

Bliv ringet op

✔️ Fabelagtigt. Vi tager fat i dig hurtigst muligt.
Noget gik galt. Prøv lige igen.

"Ideen med at sylte mindre portioner er genial":

"Det var en fantastisk aften. Tak for oplevelsen og tak for det, du fortalte om sanselighed. Jeg tror, at pulsen falder næste gang der skal plukkes frugter og bær.  Vi var alle enige om, at det havde været en fantastisk aften. Nu skal vi til at eksperimentere med nye sylteopskrifter. Og ideen med at sylte mindre portioner er genial. Før var køkkenbordet jo fyldt med asier og rødbeder, når vi syltede og rødbederne var helt grå, inden vi fik spist de sidste".

— Kaja Andersen, Familie og Samfund, Midt-Vest