Tilmeld nyhedsbrev

Workshop

Syltekursus - Engelsk tebord

Lær at sylte ægte jordbærsyltetøj og lemon curd og bage de bedste scones til engelsk afternoon tea.

Helena Grayston
Esrum Kloster
Esrum Kloster

Hør hvad andre siger...

No items found.

Vi skal sylte til engelsk thebord og vi skal lave de bedste scones efter engelske forskrifter.

Først går vi i gang med at sylte ægte jordbær syltetøj og vi taler om frugtindhold, smag, konsistens, balance og "for-lidt-og-for-meget".

Dernæst gælder det lemon curd. Intet thebord uden lemon curd. Lemon curd er den klassiske engelske frugt creme, som matcher en scone så englene synger. Og hjemmelavet lemon curd er helt i særklasse.

Så laver du scones, efter engelske forskrifter og vi bruger opskriften som jeg har lært af min guru, Pam the Jam.

Som perfekt afslutning på dagen nyder vi et engelsk tebord, den klassiske afternoon tea eller "cream tea" og vi brygger i en ægte, engelsk Denby thekande.

Alle laver hver især en portion scones, og du får alle dem du ikke når at spise med hjem. Med dig får du også en glas jordbær syltetøj og et glas lemon curd, så du kan gå hjem og invitere familie og venner på engelsk thebord.

På denne dag forener vi bagning og syltning med stemning og nærvær.

Ring og hør mere
Hvis du er i tvivl om masterclass er for dig, så lad os tage en snak. Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Syltedronningen

Kaffemøde

Et kaffemøde er helt uforpligtende, og lige så kort som en kop kaffe. Her får du svar på alle spørgsmål og jeg skitserer mulighederne i forhold til jeres behov og budget.
Kontakt mig eller bliv ringet op.
Syltehilsen,

Bliv ringet op

✔️ Fabelagtigt. Vi tager fat i dig hurtigst muligt.
Noget gik galt. Prøv lige igen.

"Ideen med at sylte mindre portioner er genial":

"Det var en fantastisk aften. Tak for oplevelsen og tak for det, du fortalte om sanselighed. Jeg tror, at pulsen falder næste gang der skal plukkes frugter og bær.  Vi var alle enige om, at det havde været en fantastisk aften. Nu skal vi til at eksperimentere med nye sylteopskrifter. Og ideen med at sylte mindre portioner er genial. Før var køkkenbordet jo fyldt med asier og rødbeder, når vi syltede og rødbederne var helt grå, inden vi fik spist de sidste".

— Kaja Andersen, Familie og Samfund, Midt-Vest